Skip to main content

Snoep en chocola met een eigen twist

We hebben een voorliefde voor snoep zoals het bedoeld is: lolly’s, zuurtjes en drop. Alles waar kinderen blij van worden, geven wij een eigen twist. Daardoor vallen ook veel volwassenen voor onze smaken. Dat geldt zeker voor onze chocoladeproducten. Van netjes met munten of paaseitjes, tot pralines zonder suiker en ambachtelijke repen met gojibessen. Als we het kunnen bedenken, kunnen we het ook leveren.

Geen Gedoe Garantie

U mag altijd rekenen op onze Geen Gedoe Garantie. We kijken elkaar in de ogen, schudden de hand en u weet dat het goed komt. Of het nu gaat om een enkele pallet van onze gepatenteerde Dubbele Kersen of 10 vrachtwagens zoetwaren onder private label, we bieden u totaalontzorging. Perfect verpakt, op tijd geleverd en voorzien van alle certificaten en waarborgen.

Van snoepgoed naar snoepbest

Juist doordat we zoveel grip hebben op het proces, kunnen we wat losser zijn in de omgang. We houden ervan om in alle openheid te overleggen en met veel plezier te sparren en samen te werken. Eerst verdiepen we ons in uw markt, assortiment en winkels, daarna zoeken we binnen uw formule de creatieve grenzen op. Zo maken we bij Crest het verschil tussen snoepgoed en snoepbest. Daar krijgen wij in ieder geval nooit genoeg van, we kijken uit naar uw volgende uitdaging.

Translate »